Benim Adım Melek dizisinin çekimleri başladı! Oyuncuları, konusu..

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi artık sette!

Merve Mutlu
29 Temmuz 2019 - 12:11
Yeni Bölüm

Nehir Erdoğan'ın başrolünde yer alacağı ve TRT ekranları için Üs Yapım tarafından hazırlanan Bir Doğu Masalı dizisinin adı Benim Adım Melek oldu ve dizinin hazırlıkları tamamlandı. Dizi ekibi sete çıktı. 

19-07/29/bir-dogu-masalik.png

Çekimleri Antep'te yapılması planan ama daha sonra Mardin Valiliği'nin devreye girmesi ile Mardin'de çekilmesine karar verilen dizinin hazırlıkları nihayet tamamlandı. Oyuncu kadrosu konusunda büyük şüpheler yaratan dizi artık sette. Yeni sezonda ekranlarda olacak olan yeni dizinin oyuncuları ve konusu haberimizde.. 

Benim Adım Melek dizi oyuncuları:

Daha önce Elimi bırakma, Bir Yastıkta kocayalım, yeryüzü Melekleri, sağda inecek var ve Harem gibi birçok dizi projesine imza atmış olan ve birçok dizisi TRT ekranlarında yayınlanan Üs Yapım’ın yeni dizisi Benim Adım Melek'in oyuncu kadrosu, birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiriyor. 

19-07/29/nehir.jpg

Nehir Erdoğan'ın dizinin baş karakteri Melek'i canlandıracağı dizide; Şerif Sezer Melek'in halasını canlandıracak. Kaan Çakır Melek'in eski eşi Alpay karakterini canlandıracak. Melek'in kızını Rabia Soytürk, oğlunu da Ulvi Kahyaoğlu canlandıracak. Dizinin tam kadrosu henüz sır gibi saklanırken, dizi projesinde adı geçen Halil Ergün'ün kadroda olmayacağı öğrenildi. 

Merakla beklenen hikayede Doğulu güzel bir kadın olan Melek’in hikayesi ekranlara getirilecek. Melek ve Halil'in acı dolu hikayesi yeni sezonda izleyici ile buluşacak...

Nerede çekiliyor?

Gaziantep'te geçmesi beklenen hikaye Mardin'e taşındı. Ancak farklı mekanların da kullanılması nedeniyle çekimlerin başlangıç yeri Belgrad oldu. Şu anda Belgrad'ta çekim yapan ekip yakın zamanda Mardin'e geçecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin