Savaşçı dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı! İşte yeni isimler..

Fox’un sevilen dizisi, yeni sezonuyla 13 Ekim’de izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Taha Güven
04 Ekim 2019 - 14:34
Magazin

Borda Bereliler’in seçkin birliklerinden ünlü Kılıç Timi'nin hikayesini anlatan Savaşçı’nın ekibine yeni sezonda yeni oyuncular dahil oldu.

19-10/04/savasci-yeni-sezon.jpg

Limon Film’in yapımcılığında, yönetmen koltuğunda Osman Taşcı ve Şafak Bal’ın oturduğu ve senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği Savaşçı dizisine katılan isimler çekimlere hız kesmeden başladılar.

Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun başrollerini üstlendiği dizide usta oyuncu Zerrin Sümer, Serkan Kuru, Ogeday Girişken, Bahadır Buyruk, Gökçen Gökçebağ ve Seçil Buket Akıncı dahil oldu.

19-10/04/zerrin-sumer.jpg

Usta oyuncu Zerrin Sümer, Savaşçı’nın yeni sezonunda Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un annesi Akkız adında bir yörük kadını olarak izleyicilerle buluşacak ve başarılı oyuncu Serkan Kuru ise Astsubay Ali Çekiç olarak Kılıç Timi’nin yeni başçavuşu olacak.

19-10/04/serkn.jpg

19-10/04/secil.jpg

Bahadır Buyruk, Astsubay Çavuş İlhan Yazır karakteri ile time katılırken, güzel oyuncu Seçil Buket Akıncı Tümgeneral Ahmet Kutalmış’ın kızı Ayça’yı canlandıracak. Gökçen Gökçebağ ise dizinin yeni kötü adamı Markus olarak izleyicinin karşısında olacak.

19-10/04/gokcen.jpg

Survivor şampiyonu olan Ogeday Girişken, yeni sezonda Astsubay Demir Döğen rolünde timin gözü kara askerleri arasında izleyenlerle olacak.

19-10/04/ogeday.jpg

Medyatava'nın haberine göre: Kılıç Timi 4. Sezonda, Türkiye’ye Karşı kurulmuş olan bütün terör örgütlerini bir araya getirerek büyük bir güç elde etme peşinde olan, uluslararası bir terör ağına karşı mücadele vermek için harekete geçecek. Ancak örgütün yaptığı her hamle, tehlikeli ve ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu gösterirken, Kılıç Timi bu hamleleri bozacak ve ne pahasına olursa olsun bu terör örgütlerine aman vermeyecektir.

Savaşçı, 13 Ekim Pazar saat 20:00’de FOX TV ekranlarında izleyenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin