Beren Saat ve Kenan Doğulu barıştı!

Uzun süredir magazin gündemini meşgul eden beraberlik mutlu sona ulaştı.

Merve Mutlu
04 Ekim 2019 - 14:07
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık 8 ay önce Beren Saat'in, doğum gününde paylaştığı bir not ise magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. 

19-10/04/beren-saat.png

Beren Saat'in doğum günü paylaşımında: "Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim" sözleri ile evliliği açısından tehlike çanlarının çaldığını belli etmiş, 2004 yılında kaybettiği eski sevgilisi Efe Güray'ı da anarak herkesi şaşırtmıştı. 

Gözler ikiliye çevrilmişken Beren Saat'in bir paylaşımında da Kenan Doğulu'yu kast ederek, "masumiyetini kaybettin" ifadelerini kullanması ise akıllara ihaneti getirmiş hemen ardından da Doğulu'nun Aslı İşler ile yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme gelmişti. 

19-10/04/saat-ve-maga.jpg

Geçtiğimiz günlerde de Fransız DJ Maga ile fotoğrafları paylaşılan Beren Saat'in de yeni bir aşka yelken açtığı düşünülüyordu. 5 aydır ayrı evlerde yaşayan çift, 2. Sayfa adlı magazin programının haberine göre arayı düzeltti ve Beren Saat, Beykoz'da yaşadıkları eve geri döndü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin