Kuzgun dizisi final yapıyor! Tarihi belli oldu!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun'dan kötü haber geldi..

Merve Mutlu
04 Ekim 2019 - 10:33
Yeni Bölüm

Başrollerini Kuzgun karakteri ile Barış Arduç'un, Dila karakteri ile de Burcu Biricik'in üstlendiği, Star TV akşamlarında Çarşamba akşamlarını süsleyen Kuzgun dizisinden final haberi geldi.

Kuzgun dizisinin konusu ne:

19-10/04/kuzgun-dizisi.png

Kuzgun ve Dila iki polis arkadaşın beraber büyüyen çocuklarıdır ve birbirlerinin çocukluk aşklarıdır. Kuzgun'un babası tuzağa düşürülerek şehit edilmiş bir polistir ve sebebi de Dila'nın babasıdır. Babasının intikamını almak için 20 yıl bekleyen Kuzgun ve başarılı bir avukat olan Dila'nın yolları yeniden kesişir.Kuzgun babasının ölümünden sonra başka bir kimlikle yaşamış ve korumalık yapmıştır. Babasının intikamını almak için plan yapacak ve düşmanının kızıyla aşk yaşar. Ancak aşklarının önünde intikam engeli vardır.. 

Kuzgun final yapacak! Tarihi belli oldu... 

19-10/04/kuzdil-nedir.jpg

Ekranların sevilen isimlerini bir araya getiren ve kadrosunda: Hatice Aslan, Ahsen Eroğlu, Onur Saylak, Levent Ülgen(Ayrıldı), Caner Şahin, Settar Tanrıöğen(Ayrıldı), Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya gibi başarılı isimleri bir araya getiren Kuzgun, 21. bölümde yani 23 Ekim Çarşamba akşamı final yaparak sevenlerine veda edecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin