Seksenler ne zaman başlayacak? Yayın günü ve saati belli oldu!

Ekranların sevilen dizisi Seksenler'in ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
04 Ekim 2019 - 10:25
Yeni Bölüm

Fehmi'den Ahmet'e, Dümbüllü Niyazi'den Ergun Plak'a, 46'lık Basri'den Sağcı Alper'e, Pastacı Sami'den Berber Recep'e, Kahveci Mesut'tan Fato Ana'ya birçok karakteri ile izleyicilerin beğenisini toplayan ve 228. bölümü ile final yapan Seksenler'in 229. yeni bölümü ile başlayacak yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu. 

19-10/04/seksenler-dizisi.png

MinT prodüksiyon imzası ile hazırlanan ve TRT ekranlarında izleyici ile buluşmak üzere gün sayan dizi merakla beklenirken, Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç hariç tam kadro ekranlardaki yerini almaya hazırlanan diziden yeni bir tanıtım yayınlanarak yayın gün ve saati izleyicilere duyuruldu. 

Seksenler ne zaman başlayacak?

19-10/04/seksenler.png

Ekranlarda nostalji fırtınası estiren ve sıcacık havasıyla bizleri seksenli yıllara götürerek kah güldürüp kah ağlatan yapım Seksenler, 11 Ekim akşamı saat 20.00'da başlıyor. Hafta içi her gün 18.00'da TRT ekranlarında olacak. 1. bölüm Türkiye Arnavutluk milli maçı nedeniyle 20.00'da, 2. bölüm ise 14 Ekim'de Fransa - Türkiye maçından önce yani saat 20.00'da ekranlarda olacak. 15 Ekim'den itibaren de kendi saati olan 18.00'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin