Evil 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS'in doğaüstü temalı dizisi Evil'in yeni bölümünde neler olacak? Evil 1. sezon 2. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

CBS'in doğaüstü temalı dizisi "Evil" geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

EVIL EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI! AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Robert & Michelle King (The Good Wife, The Good Fight) ikilisinin yaratıcısı olduğu Evil'in hikayesi; şüpheci bir adli psikoloğun, eğitimini sürdüren bir rahip adayı ve bir marangoz ile birlikte sözde mucizeler, şeytan girmesi ve musallat olan güçler gibi konuları içeren kilisenin açıklanamayan birikmiş gizemlerini araştırmasını konu ediniyor.

Açılış bölümünde; adli psikolog Kristen Bouchard, bir seri katilin şeytani bir güç tarafından ele mi geçirildiği yoksa gerçek bir psikopat mı olduğunu belirlemek için eğitim aşaması süren rahip David Acosta ve doğaüstü olaylar hakkında derin bir şüpheciliği bulunan mavi yakalı inşaat sektörü çalışanı Ben Shakir ile birlikte çalışması için Katolik Kilisesi tarafından işe alınır. Kristen geçimini sağlamak adına iş için istekli olduğunu hisseder ve bunun ardından takıma kalıcı olarak katılması konusunda davet alır.

19-10/03/evil-cbs.jpg

EVIL AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi; Robert King'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.56 milyon izleyici rakamlarıyla parlak bir başlangıç yapamadı.

EVIL 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Robert & Michelle King'in senaryosunu kaleme alıp, Ron Underwood'un (Once Upon a Time, The Good Fight) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "177 Minutes" ile 03 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/03/evil-izle.jpeg

EVIL 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Kristen, David ve Ben; 17 yaşındaki bir futbolcu olan Naomi Clark'ın (Hannah Hodson) neredeyse iki saat boyunca ölü ilan edildikten sonra hayata dönmesi vakasını içeren sözde bir mucizeyi araştırmak için görevlendirilirler.

Ayrıca Kristen, Queens Bölge Savcılık Ofisi'nde eski patronu Lewis Cormier (Danny Burstein) ile görüşürken bir kez daha Leland Townsend ile karşılaşır.

Oyuncu kadrosu: Katja Herbers (Kristen Bouchard), Mike Colter (David Acosta), Aasif Mandvi (Ben Shakir), Michael Emerson (Leland Townsend), Christine Lahti (Sheryl Luria), Kurt Fuller (Dr. Boggs), Brooklyn Shuck (Lynn Bouchard), Skylar Gray (Lila Bouchard), Maddy Crocco (Lexis Bouchard), Dalya Knapp (Laura Bouchard), Marti Matulis (George).

Evil (CBS) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin