Carol's Second Act 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Emmy ödüllü oyuncu Patricia Heaton'ın başrolünde yer aldığı hastane komedisi Carol's Second Act'ın yeni bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 2. bölüm konusu ve fragmanı...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

CAROLS'S SECOND ACT EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI! AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Carol Kenney iki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra 50 yaşında hayalindeki mesleği yapmaya karar verir: Doktor olmak ve bunun için Loyola Memorial Hastanesi'nde stajyer doktor olarak işe başlamak!

Sezonun açılış bölümünde; Carol dahiliye bölümü stajyeri olarak ilk iş gününe başlar. Ancak bir hastaya yardım etmek amacıyla patronunun emirlerini hiçe sayınca işteki ilk günü pek normal geçmeyecektir. Ayrıca, yeni işinde müttefiki olabilecek yakışıklı, etkileyici ve başarılı kıdemli uzman doktor Dr. Frost ile tanışır.

19-10/03/patricia-heaton.jpg

CAROL'S SECOND ACT AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi; Pamela Fryman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.97 milyon izleyici rakamlarıyla orta halli bir başlangıca imza attı.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sarah Haskins & Emily Halpern'in senaryosunu kaleme alıp, Pamela Fryman'ın (How I Met Your Mother, Man with a Plan) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "You Give Me Fever03 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/03/carols-second-act-1x02-foto1.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Carol ileri yaştaki ateşli bir hasta Mrs. Zahn'ı tedavi edip testlerinin yetersiz olduğunu gördüğünde Dr. Jacobs ve hastane politikasının etrafından dolanıp hastayı daha fazla gözlemlemenin bir yolunu bulmalıdır.

Bu arada hastalardan nasıl kan alınacağını bilmediğinin stajyer çalışma arkadaşlarınca öğrenilmesi Daniel'ı mahcup bir duruma sokar.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Nurse Dennis).

Konuk oyuncu kadrosu: Carol Mansell (Mrs. Zahn).

Carol's Second Act (CBS) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin