Çok Tatlı programının sunucusu değişti! Buse Varol neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Çok Tatlı'da sunucu değişikliği yaşandı!

Nurşah
28 Ağustos 2018 - 11:25
Magazin

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan sevilen aile-çocuk programı Çok Tatlı'da sunucu değişikliği yaşanıyor! Sevilen programın sunucusu hangi ünlü isim oldu? Buse Varol neden ayrıldı?

18-08/28/buse-varol-cok-tatli-neden-ayrildi.jpg

Çok Tatlı'nın yeni sunucusu kim oldu?

İlk üç bölümünün sunuculuğunu yapan Buse Varol Çok Tatlı programından ayrılıyor. Yayında kaldığı süre boyunca izleyicilerden kimi zaman tepki de toplayan güzel oyuncunun ayrılık sebebi henüz belli olmasa da Çok Tatlı programının 4. bölümü itibarıyla yepyeni bir ismi sunucu koltuğunda göreceğiz...

18-08/28/serhat-kilic-cok-tatli.Jpeg

Son olarak Star Tv'de yayınlanan Söz dizisinde Çolak karakteri ile karşımıza çıkan usta oyuncu Serhat Kılıç Çok Tatlı'nın yeni sunucusu olacak! Serhat Kılıç'ın sunuculuğunda Çok Tatlı pazar günü saat 16.30'da Kanal D ekranlarında olacak! Eğlence dolu yeni bölümü kaçırmayın...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin