Şevval Sam: Hiçbirimiz hoşnut değiliz!

Yasak Elma dizisinin sevilen başrol oyuncularından Şevval Sam, Talat Bulut'un durumuna dair açıklamalarda bulundu!

Nurşah
28 Ağustos 2018 - 11:55
Magazin

Şevval Sam, Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonuna sayılı gün kala taciz iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu... İşte sevilen oyuncunun bu konu ile ilgili yorumları!

18-08/28/evval-sam-talat-bulut.jpg

"Şu an yapabileceğimiz bir şey yok.."

Objektiflere yakalanan Şevval Sam, takipsizlik kararı çıkan soruşturmanın ardından setlere geri döneceği duyurulan Talat Bulut ile ilgili şunları söyledi:

Şu an yapabileceğimiz bir şey yok. Savcılık takipsizlik verdi ama olay bir üst mahkemeye gitti. Bu süreç tamamlanmış, tam olarak aklanmış değil. Bizim de sözleşmelerimiz olduğu için şimdilik devam etmek durumundayız. Böyle bir konuyla anılmak istemezdik. Bu konu haricinde Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci ve yönetmenimiz Neslihan Yeşilyurt herkes çok iyi. Ama ekip olarak hiçbirimiz bu durumdan hoşnut değiliz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin