Comedy Central'dan yeni bir komedi dizisi geliyor: Kill the Orange Face Bear

Comedy Central'dan yeni bir komedi dizisi geliyor: Kill the Orange Face Bear. Özgün ve farklı mizaha sahip komedi programlarıyla bilinen Amerikan kablolu televizyon kanallarından Comedy Central'dan yeni dizi projesi yolda!

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2017 - 22:15
Gündem

Comedy Central ayı avına çıkıyor!

Özgün ve farklı mizaha sahip komedi programlarıyla bilinen Amerikan kablolu televizyon kanallarından Comedy Central'dan yeni bir dizi projesi yolda!

YENİ KOMEDİ DİZİSİ "KILL THE ORANGE FACE BEAR"I TANIYALIM

HBO'nun bol ödüllü dizisi Girls'ün yıldızlarından Alex Karpovsky'nin başrolünde yer aldığı dizinin ismi ise: "Kill The Orange Face Bear".

Yayınlandığı dönem kendisine ciddi bir hayran kitlesi yaratan Blue Mountain State dizisinin ortak yaratıcısı Chris Romano'nun senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda 2016 yapımı Mike and Dave Need Wedding Dates (Mike ve Dave: Ahh Bir Sevgili Yapsak) filminin yönetmeni Jake Szymanski oturacak.

17-08/10/chris-romano-1502392200.jpg

DİZİNİN HİKAYESİ

Dizinin konusu ise şöyle: Kill The Orange Face Bear'ın hikayesinin merkezinde kız arkadaşı gözlerinin önünde bir ayı tarafından canlı olarak yenen bir adam yer alıyor. Kahramanımız bundan sonra intikam almak için yapması gereken tek şeyi yapmaya karar verir: O ayıyı öldür!

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Aynı zamanda showrunner olarak dizide görev yapacak Romano; projenin yürütücü yapımcılığını Karpovsky, Szymanski ve Underground'dan Trevor Engelson ve Steve Fisher (Snowfall, Heathers) ile birlikte yürütecek.

17-08/10/alex-karpowsky-dizileri-1502392233.jpg

2010-11 seneleri arasında üç sezon boyunca Spike ekranlarına gelen ve şu sıralar Netflix abonelerinin de izleyebildiği kült futbol komedisi Blue Mountain State'in ortak yaratıcı, senarist ve yürütücü yapımcılığını üstlenen Romano aynı zamanda dizide oyuncu olarak da karşımıza çıkmıştı. Dizinin bitiminin ardından hayranların yoğun baskısıyla yapımcılar, başarılı bir Kickstarter kampanyası yürütmüş ve 2016 yılında Blue Mountain State: The Rise of Thadland filmi vizyona girmişti.

Yeni projenin başrollerinden Alex Karpovsky ise HBO'nun final yapan ödüllü dizisi Girls'te Ray Ploshansky karakteriyle karşımıza çıktı. Aktör, geçmiş dönemde Deadbeat (Jerryd the Liar) ve Law & Order: Special Victims Unit (Stephen Lomatin) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

Kill The Orange Face Bear'in geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

17-08/10/alex-karpovsky-1502392269.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin