Çöp Adam'ın Tamer ve Peri'sinden duygusal veda!

Çöp Adam dizisi, bu akşam yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin Tamer ve Peri'sine hayat veren Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu tarafından duygusal mesajlar yayınlandı. İşte Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun mesajları...

ozan
11 Ekim 2023 - 13:16
Kültür Sanat

Star TV ekranlarında OGM Pictures imzasıyla ekranlara gelen Çöp Adam, bu akşam yayınlanacak 30'uncu bölümüyle veda ediyor. Dizinin başrollerinde yer alan Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu da vedaya ilişkin duygusal paylaşımlarda bulundu.

İşte dizinin Tamer ve Peri'sine veda...

23-10/11/engin-altan.jpg

Paylaştığı fotoğrafın altına Engin Altan Düzyatan, "Tamer ile yollarımız ayrılsa da Çöp Adam benim ve beraber çalıştığım herkesin hatıralarında güzel bir yerde kalacak… Başka projelerde görüşmek üzere…" notunu düştü.

23-10/11/elcin-sangu.jpg

Dizinin Peri'si Elçin Sangu ise paylaştığı bu fotoğrafın altına "Peri'ye veda ediyorum... Beni ne kadar yorduğunu hem de ne kadar sevdiğimi söyleyerek... Umarım hiçkimse onun kadar yalnız kalmaz bu hayatta..." sözlerini yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin