Crazy Ex-Girlfriend 2. sezonda sürpriz ayrılık!

Greg karakterini canlandıran Santino Fontana, The CW'nun Crazy Ex-Girlfriend dizisinin devam etmekte olan ikinci sezonunda hikayeden ayrıldı.

Volkan Küçükel
13 Kasım 2016 - 14:00
Magazin

Greg okula geri dönüyor ve yollar ayrılıyor...

SÜRPRİZ AYRILIK!

Rebecca'nın duygusal yönden ilgisini çeken Greg karakterini canlandıran Santino Fontana, The CW'nun Crazy Ex-Girlfriend dizisinin devam etmekte olan ikinci sezonunda hikayeden ayrıldı.

Cuma günü ekranlara gelen "When Will Josh and His Friend Leave Me Alone?" isimli bölüm Greg'i gördüğümüz son bölüm oldu.

Vulture'a açıklamalarda bulunan aktör, dizi için sadece tek sezonluk bir kontrat imzaladığını ve dizinin ikinci sezon onayı almasının ardından zorlu bir seçimle karşı karşıya kaldığını belirtirken "Bu gerçekten zor bir karardı. Ailemle birlikte yapacak çok şeylerim ve bazı planlarım vardı" ifadelerini kullandı.

16-11/13/worst-jobs-crazy-ex-girlfriend.jpg

SON BÖLÜMDE YAŞANAN GELİŞMELER

Bu haftaki bölümün ardından gelen haber dizinin takipçilerini aslında pek şaşırtmadı. Karakter, Georgia'da bulunan Emory Üniversitesi'ndeki hedeflerinin peşinden koşmak için West Covina'dan ayrılmıştı. Bu gelişme aynı zamanda dizideki Rachel-Josh-Greg aşk üçgeninin bir tarafını ortadan kaldırmış oldu.

Peki Greg geri döner mi? Showrunner Aline Brosh McKenna bu durumun bu sezon gerçekleşme ihtimalinin olmadığını ancak bazı fikirlere açık olduklarını belirtirken "Karakter tamamen kaybolmuş değil. Greg hala onların hayatının bir parçası" ifadelerini kullandı.

Yaratıcı kadro ve oyuncu kadrosundan konuyla ilgili sosyal medyada paylaşılan bazı mesajlar ise şöyle:

16-11/13/untitled.png

Son dönemde Frozen'da Hans'a ses veren Fontana, yakın bir zamanda Impossible Monsters ve Galileo filmlerinde karşımıza çıkacak.

Crazy Ex-Girlfriend, Cuma akşamları The CW ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Greg'i özleyecek misiniz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin