Altın Kelebek ödül töreninde Diriliş Ertuğrul ekibine büyük saygısızlık!

Altın Kelebek'te yılın dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul ekibi sahneye ödül almak için geldiğinde konuşmaları için süre verilmeyerek bir skandala imza atıldı..

Editör
13 Kasım 2016 - 23:48
Kültür Sanat

Yılın dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul için Mehmet Bozdağ ödül verilmek üzere sahneye davet edildi. Ancak konuşma yapamadan kulise gönderildi. 

Bu akşam televizyon ekranlarından canlı olarak verilen ödül töreninde skandal bir olaya imza atıldı. Ödül verilmek üzere sahneye davet edilen Diriliş Ertuğrul ekibi apar topar sahneden indirildi.

Konuşma yapmak üzere mikrofona yaklaşan yapımcı Bozdağ'ın, görevli tarafından apar topar uzaklaştırılması dikkatlerden kaçmadı. Yapımcının da bu duruma sinirlenerek ekip arkadaşlarını da çağırmasıyla sahneden ayrıldılar. İşte saniyeler içinde gerçekleşen skandalın görüntüleri..

16-11/13/altin-kelebek-1.jpg

16-11/13/altin-kelebek-2.jpg

16-11/13/altin-kelebek-3.jpg

16-11/13/altin-kelebek-4.jpg

16-11/13/altin-kelebek-5.jpg

 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Diğer ödül alanların yaptığı konuşmalardan sonra Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine süre verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dizisinin hayranları kısa sürede sosyal medyadan Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

SUÇU HOSTESE ATTI

Okan Bayülgen reklam arasından sonra bir açıklama yaptı. Bayülgen yaptığı konuşmada suçu ekibi karşılayan hostese atarak: "Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar." dedi.

"DİZİYİ SEYRETMİYORUM"

Ardından Diriliş Ertuğrul dizisini hiç seyretmediğini belirterek: "Kendilerine söz veriyorum bundan sonra her gün diziyi seyredeceğim." dedi. Ayrıca dizinin yapımcısından da seyretmediği için özür diledi.

DİZİNİN OYUNCUSUNDAN TEPKİ

Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı.

 16-11/13/dirilis-ertugrul-kelebek-instagram.jpg

MEHMET BOZDAĞ: ÖDÜLÜ İADE ETTİK

İşte gelen ilk açıklama:

Değerli İzleyicilerimiz;

43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Diriliş Ertuğrul Dizisi, izleyici oylarıyla diğer bütün ödül törenlerinde olduğu gibi Yılın En İyi Dizisi Ödülü’nü haklı olarak almıştır.
Yayınlandığı 3 sezon ve 65 haftadır bütün reyting gruplarda birinci olan ve reyting rekorlarını kıran, Türkiye ile birlikte 30’dan fazla ülkede yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi bileğinin hakkıyla ve siz değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı.
Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim.
Ayrıca Programın sunucusu Okan Bayülgen’in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum. Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen’in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir.
Saygılarımla.

Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi Mehmet Bozdağ

 

ESRA BİLGİÇ'TEN İLK YORUM

Biz bu başlık altında en büyük ödülü her hafta halktan alıyoruz. Program seyrini göstermek için bir örnek olarak kullanılmak diziyi her hafta yediden yetmişe izleyen bizi gönülden sevip destek veren ve bizimle birlikte gururlanan herkese büyük saygısızlıktır. Yaşanan bu olumsuzluğa rağmen biz bu ödülü Türk halkından aldık. Tüm ekip adına teşekkür ediyorum.
- Esra Bilgiç

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin