Çukur 28. bölüm Saadet'in düğününde kim ölecek? Diziden kim ayrılıyor?

Show Tv'nin sevilen dizisi bu akşam 28. bölümü ile ekranlara gelecek! Yayınlanan fragmanın ardından, Saadet'in düğün sahnesinde dizideki karakterlerden birisinin de öleceği haberi elimize ulaştı. Çukur yeni bölümde kim ölecek? Neler olacak? Çukur'a veda eden kim olacak?

Nurşah
07 Mayıs 2018 - 15:55
Yeni Bölüm

Ay Yapım'ın bu sezon Show Tv için yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur dizisi her bölümü ile izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan 28. bölüm 3. fragmanından sonra, izleyicileri üzecek bir haber de dizi tarafından paylaşıldı. Çukur yeni bölümde, severek izlediğimiz karakterlerden birisi diziye veda edecek!

18-05/07/ukur-28-bolumde-neler-olacak.jpg

Çukur 28. bölümde neler olacak?

Bu akşam saat 20.00'de izleyicileri ile buluşacak olan sevilen dizi, heyecanlı sahnelere ev sahipliği yapacak. Yamaç ile Sena arasındaki sular durulabilecek mi?

İdris'in ardından Yamaç'ı da karşısına alan Vartolu'yu zor dakikalar bekliyor. Saadet'in düğününü engellemeye çalışan Vartolu, büyük bir hata yapar ve Saadet'in kendisinden daha da uzaklaşmasına sebep olur. Öte yandan düğün vakti yaklaştıkça işler daha da kızışmaya başlar. Beklenmedik bir şekilde gelişen olaylar, Çukur'dan bir kişinin ayrılmasına kadar ilerler!

18-05/07/ukur-28-bolumde-kim-oldu.jpg

Çukur yeni bölümde kim ölüyor?

28. bölümde karakterlerden birinin veda edeceği haberini aldıktan sonra izleyicilerimizin aklına Yamaç ya da Vartolu gibi önemli isimler gelebilir. Özellikle ölümün Saadet'in düğününde gerçekleşecek olması bu kişinin Vartolu olabileceği ihtimallerini de güçlendiriyor. Fakat, gelecek sezon onayı alan diziden bu denli önemli bir karakter ayrılmayacaktır diye düşünüyoruz.

28. bölümde yan karakterlerden birisinin ayrılığı gerçekleşebilir. Bu konu ile ilgili çeşitli kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilere göre Cemil karakterine hayat veren Tolga Sala ayrılacak! Saadet'in evlilik hazırlıkları yaptığı bu karakter diziye, geçtiğimiz bölümlerde katılmıştı...

18-05/07/tolga-sala-kimdir-1525696991.jpg

Tolga Sala kimdir?

Tolga Sala 18 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi mezunudur. Geçtiğimiz dönemlerde Diriliş Ertuğrul, Yer Gök Aşk dizileri ile adını duyuran genç oyuncu, son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Cemil karakteri ile hafızalarımıza kazanmıştır.

Çukur 28. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin