Çukur Akın Koçovalı (Burak Dakak) kimdir?

Show tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni oyuncusu Akın Koçovalı daha gelmeden büyük merak uyandırmıştı. Yeni bölümde karşımıza çıkacak olan Akın kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
20 Mayıs 2019 - 11:41
Yeni Bölüm

Show tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni oyuncusu Akın Koçovalı daha gelmeden büyük merak uyandırmıştı. Yeni bölümde karşımıza çıkacak olan Akın kimdir? Gerçek adı nedir?

Çukur Akın Koçovalı kimdir?

19-05/20/burak-dakak.png

Çukur dizisinde daha önce duvar yazılamasında ismi karşımıza çıkan Akın Koçovalı, bu bölümde ekranlarda olacak.

Koçovalılar'ın başındaki isim olan İdris'in oğlu Selim'in, hapiste olan oğlu olan Akın Koçovalı çok öfkeli bir şekilde Çukur'a geliyor. Henüz 18 yaşından küçük olan Akın, işlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardındadır. Annesi dört gözle onun çıkacağı günü beklemiştir. Daha önce birkaç kez de kendisine gönderme yapılan Akın'ın nasıl bir karakter olacağı ise henüz açıklanmadı..

Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini Burak Dakak canlandırmaktadır. 

Burak Dakak kimdir?

19-05/20/burka-dakak.png

8 Haziran 1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen Burak Dakak, Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. 2008 yılında küçük oyuncu olarak yer aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine ilk adımını atmıştır. 2009 yılında Ezel dizisinde oynadığı karakter ile dikkatleri üzerinde toplayan Dakak, sonra sırasıyla 2009 Geniş Aile, 2011 Kolej günlüğü, 2012 Son, 2014 Benim Adım Gültepe, 2016 Mutheşem Yüzyıl Kösem, 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz projelerinde boy göstermiştir. Burak Dakak son olarak da Gülperi’de Hasan karakterini canlandırmıştır. 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin