Çukur Celasun öldü mü? Kubilay Aka'dan açıklama!

Çukur dizisinin sevilen karakteri Celasun öldü mü? Kubilay Aka'dan şok açıklama!

Nurşah
20 Temmuz 2018 - 12:30
Magazin

Show Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen dizisi Çukur'da Celasun karakterini canlandıran genç oyuncu Kubilay Aka merakla beklenen Celasun'un akıbeti ile ilgili açıklamalarda bulundu! Celasun öldü mü?

18-07/20/ukur-celasun-oldu.Jpeg

Celasun öldü mü?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı sevilen dizinin sezon finali bölümünde büyük bir kıyım yaşanmış ve sevilen pek çok karakterin öldüğünü izlemiştik... Bu isimlerden birisi de Kubilay Aka'nın canlandırdığı Celasun karakteri idi...

18-07/20/kubilay-aka-celasun-aciklama.Jpeg

Geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yakalanan Kubilay Aka, soruları yanıtladı... "Aşk Bu Mu?" adlı  yeni sinema projesinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağını söyleyen Kubilay Aka Çukur dizisindeki Celasun'un ölüp ölmeyeceğine ilişkin sorulara da şu yanıtı verdi:

Henüz bize de net bir şey söylenmedi. İlerleyen günlerde belli olacak. Yapımcımız ne derse o, bakalım. Sürpriz olacak biraz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin