Meleklerin Aşkı Rukiye'nin eşi Ekrem kim? Hangi oyuncu canlandıracak?

Meleklerin Aşkı Ekrem karakterini hangi oyuncu canlandıracak? Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı!

Nurşah
20 Temmuz 2018 - 14:19
Gündem

Show Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Meleklerin Aşkı'nda Rukiye'nin eşi Ekrem karakteri yayınlanan ilk bölümden beri büyük bir merak konusu idi... İzleyicilerin ilgisini çeken bu karakteri canlandıracak olan oyuncu belli oldu! İşte detaylar...

18-07/20/meleklerin-aski-ekrem.jpg

Meleklerin Aşkı Ekrem kimdir?

Rukiye'nin eşi, Melek'in babası olan Ekrem, Almanya'da yaşamaktadır... Kızını ufak yaşlarından beri yanına alan Ekrem, Melek'in Türkiye'ye dönmesini fırsat bilerek peşinden gelir... Birbirlerini hala sevmekte olan Rukiye ve Ekrem'i barıştırma görevi ise kızlarına düşer...

18-07/20/levent-ozdilek-meleklerin-aski-ekrem.jpg

Meleklerin Aşkı dizisinde merakla beklenen Ekrem karakteri, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Aslan Ailem dizilerinde gördüğümüz usta oyuncu Levent Özdilek tarafından canlandırılacak... Merakla beklenen Rukiye'nin eşini pek çok değişimin yaşanacağı 6. bölümde görebileceğiz...

 

 18-07/20/levent-ozdilek-kimdir.jpg

Levent Özdilek kimdir?

1955 Adana doğumlu olan usta oyuncu an itibarıyla 63 yaşındadır. Babasının arkadaşı olan Yılmaz Güney'in Adana'da çektiği pek çok filmin setinde çok küçük yaşlardan beri bulunmaya başladı, bu sebeple kamera ile tanışması çok eskilere dayanır diyebiliriz. 

1967 yılında Yılmaz Güney'in Benim Adım Kerim adlı sinema filmi ile ilk deneyimini yaşamıştır. 1971 senesinde Yılmaz Güney, kendisine ""Sen benim gibi zor ve dolambaçlı yollardan geçme, sen de yetenek var oyunculuk yap; ama bunun akademik eğitimini al, ondan sonra gel birlikte yürüyelim" demiş ve Ankara Devlet Konservatuvarına yönlenmesine yardımcı olmuştur.

18-07/20/yilmaz-guney-levent-ozdilek.jpg

Usta oyuncu günümüze dek pek çok sinema ve dizide rol almıştır. Şehnaz Tango, Melekler Adası, Aslan Ailem ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rol aldığı dizilerden sadece birkaçıdır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin