Kadir İnanır yeni filmi "Kapı" ile oyunculuğa veda edecek!

Sevilen oyuncu Kadir İnanır son filmi Kapı ile oyunculuğa veda etmeyi düşünüyor! Usta ismin jübile filmi hakkında merak edilenler haberimizde...

Nurşah
20 Temmuz 2018 - 14:51
Magazin

69 yaşındaki usta oyuncu Kadir İnanır, önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan Kapi filminde rol aldıktan sonra oyunculuk kariyerine veda etmeyi düşünüyor. Yönetmenliğini Nihat Durak ve Filiz Durak'ın yapacağı Kapı filmi hakkında...

18-07/20/kadir-inanir-son-film.Jpeg

Kadir İnanır'ın son filmi!

1968 senesinde yayınlanan Yedi Adım Sonra adlı sinema filmi ile oyunculuk kariyerine giriş yapan Kadir İnanır, günümüze kadar pek çok film ve dizide rol aldı... Yeşilçam'ın en sevilen erkek oyuncularından birisi olan usta isim, önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan Kapı filmi ile jübilesini yapmayı düşünüyor!

18-07/20/kadir-inanir-yeni-film-1532086838.jpg

Yönetmenliğini karı koca olan Nihat ve Filiz Durak'ın üstleneceği film Mardin'de çekilecek... Çekimlerinin 1,5 ay sürmesi planlanan film Mardin-Kapadokya ve İstanbul üçgeninde geçecek. Merakla beklenen filmde usta oyuncu Kadir İnanır'a partner olarak Necla Nazır'a teklif götürüldüğü söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin