Nefes Nefese nerede çekiliyor?

Star Tv ekranlarının önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizisi Nefes Nefese nerede çekiliyor?

Nurşah
20 Temmuz 2018 - 16:18
Gündem

Yönetmen koltuğunda ve başrol oyuncu kadrosunda usta isim Uğur Yücel'in yer aldığı Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Nefes Nefese nerede çekiliyor?

18-07/20/nefes-nefese-nerede-cekiliyor-1532091911.jpg

Nefes Nefese nerede çekiliyor?

Başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizide; Rüya (Melisa Şenolsun), babası (Uğur Yücel) ile birlikte Almanya'da yaşamaktadır. Annesinin Suriye'de yaşadığını öğrendikten sonra ona ulaşmak için Almanya'yı terk etmesi ile başından geçenlerin anlatıldığı Nefes Nefese büyük bir merakla beklenmeye başladı bile...

Oyuncu kadrosu ile göz dolduran filmin ilk bölüm çekimleri Berlin'de yapılmış. Türkiye çekimleri için ise Adana ve Antakya mekan olarak kullanılmış. TMC Film imzası taşıyan dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin