Çukur dizi setinde yeni bir aşk doğdu! Bakın hangi oyuncular el ele görüldü!

Show Tv ekranlarının fenomen haline gelen iddialı dizisi hız kesmeden maceraya devam ederken, dizinin iki oyuncusunun el ele görüntülenmesi aşk iddialarını gündeme getirdi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
09 Kasım 2018 - 10:42
Magazin

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Çukur dizisi, macera dolu bölümleriyle zirvede kalmaya devam ediyor. Gökhan Horzum'un kaleme aldığı dizide bu sezon yeni katılan oyuncular ve yeni olaylarla seyircisini artırmayı ve ekran başına kilitlemeyi başardı. 

Çukur dizisinin başrollerinden İdris Koçovalı'nın diğer bir çocuğu olan Cumali Koçovalı karakterini uzun bir süre kimin canlandıracağı konusu belirsizdi. Daha önce Hanımın Çiftliği, Şahsiyet gibi dizilerle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Necip Memili, bu sezonda Cuma Koçovalı karakteriyle adından sıkça bahsettiren oyunculardan oldu. 

18-11/09/cumali-kocovali.jpg

Necip Memili'nin aşk yaşadığı rol arkadaşı kim?

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ve hayranlarını artıran Necip Memili'nin ismi Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; bu sıralar aynı dizide rol alan bir oyuncu ile aşk iddialarına karışmış durumda. Başarılı oyuncunun dizide kendisi gibi 1980 doğumlu olan yengesi Ayşe'yi canlandıran İrem Altuğ'la yakınlaştığı konuşuluyor. Dizide, Cumali Koçovalı'nın kardeşi Selim Koçovalı'nın eşini canlandıran İrem Altuğ ve Memili'nin geçen günlerde Moda sokaklarında el ele yürürken görüldüğü söylentisi de beraberlik iddiasını güçlendirdi.

18-11/09/ukur-memili-altug.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin