Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Hakan:Muhafız'ın yayın tarihi belli oldu!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan gibi beğenilen oyuncuların yer aldığı Netflix dizisi Hakan:Muhafız (The Protector) 'ın müjdesi Portekiz'den geldi. Hakan:Muhafız dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Merve Mutlu
09 Kasım 2018 - 10:06
Kültür Sanat

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Burçin Terzioğlu gibi beğenilen oyuncuların yer aldığı Netflix dizisi Hakan:Muhafız dizisinin müjdesi geçtiğimiz aylarda verilmişti. 

Ülkemiz dahil, 190 dan fazla ülkede yayınlanacak ve Netflix’in 118 milyon üyesi tarafından Türkçe olarak (İngilizce alt yazılı) izlebilecek olan dizi, Ağustos ayında çekimlerine başlamıştı. Toplam 20 bölümü hazır olan dizi Aralık ayında başlayacak. 

18-11/09/hakan-muhafiz.jpg

Hakan:Muhafız dizisinin müjdesi Portekiz'den geldi!

Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenen Web Summit’te konuşan Netflix Chief Product Officer Greg Peters, Netflix dizisi Hakan:Muhafız’ın bu yıl yayınlanmaya başlayacağının müjdesini verdi. Netflıx Medıa Center’ın haberine göre; The Protector (Hakan: Muhafız) adlı dizi Aralık ayı içinde yayına konacak. 14 Aralık tarihinde ilk 10 bölümü yayında olacak. 

18-11/09/the-protector-1541747852.jpg

Hakan:Muhafız (The Protector) dizisinin konusu

Küçük bir antikacı dükkanında çalışan ve tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüvenini anlatıyor. Hakan karakterini başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy canlandırıyor. 

Hakan:Muhafız ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Çağatay UlusoyAyça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Burçin Terzioğlu gibi beğenilen oyuncuların yer aldığı dizi 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin