Merakla beklenen Sıfır Noktası dizisinin çekimleri nihayet başlıyor! İşte oyuncuları!

TRT ekranlarında yayınlanacağı aylar öncesinden açıklanan Sıfır Noktası dizisinin konusu ve bazı oyuncuları belli oldu. İşte detaylar.

Merve Mutlu
09 Kasım 2018 - 09:30
Magazin

Kimi diziler ekran yolculuklarına erken veda ederken başarılı yapımlar birbiri ardına kanallardaki yerlerini almaya devam ediyor. TRT ekranlarında yayınlanması planlanan Sıfır Noktası dizisinin duyurusu da aylar önce yapılan açıklamalar arasındaydı. Cast çalışmaları devam eden dizisinin Kasım ayının ikinci haftası sete çıkacağı duyuruldu. 

Degas Film'in yapımcılığını üstlendiği Sıfır Noktası dizisinin haberini, aylar önce sitemizden duyurmuştuk. Detayları sır gibi saklanan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturacak. 

18-11/09/trt-1.jpg

Sıfır Noktası dizisinin konusu: Zeytinburnu çocukları

Yönetmenliğini Kuzey Güney, Bodrum Masalı gibi başarılı yapımların yönetmenliğini de üstlenen Mehmet Ada Öztekin'in üstleneceği yeni dizi Sıfır Noktası'nın hikayesi, gerçek ve etkileyici bir hikayeye dayanıyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı olan Murat Aydın, seneler önce, ilçedeki buz pistine gelen ziyaretçilerin sokaklarda yatan çocuklardan rahatsız olması üzerine bu çocukları topluma kazandırma projesi başlatmıştı. Bu çalışma kapsamında, toplumun onlardan umudu kestiği çocuklar, buz pisti hokey takımı kurarak Avrupa'da ülkemizi temsil etmiş ve yurda başarılar ile dönmüşlerdi. Bu güzel başarı, TRT ekranlarında yayına hazırlanması planlanan Sıfır Noktası'nın ana konusunu oluşturuyor. 

Sıfır Noktası dizisinin oyuncuları

18-11/09/sifir-noktasi-dizi.png

Sıfır Noktası dizisinin sır gibi saklanan oyuncuları yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; Hilmi Cem İntepe, Zeytinburnu’nda açılan buz pisti sayesinde hayatı değişen Yiğit Demir karakterine hayat verecek. Anıl Tetik, bir spor kulübünün vitamin barında garson olarak çalışan Yusuf Akman'ı canlandıracak. Henüz karakter bilgisi paylaşılmasa da Eslem Akar da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Başarılı oyuncu Tayanç Ayaydın ise dizide çok başarılı bir buz hokeyi koçu olarak rol alacak. Detaylar paylaşıldıkça biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin yazdığı "Sıfır Noktası" dizisinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin