Çukur'un İdris'i Ercan Kesal'dan şok itiraf! İdris karakteri ölüyordu ama...

Star Tv ekranlarının sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur, heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çukur dizisinde İdris karakterini canlandıran Ercan Kesal, canlandırdığı karaktere ilişkin şok itirafta bulundu. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
08 Kasım 2018 - 17:10
Gündem

Çukur dizisinde İdris baba karakterini canlandıran Ercan Kesal, rol aldığı dizi hakkında şok bir itirafta bulundu. Ercan Kesal yaptığı son röportajında "İdris karakteri ölecekti ancak reyting denen efendinin kölesi olundu" dedi.

18-11/08/ercan-kesal-1541686732.jpg

Star Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un başrol oyuncularından Ercan Kesal, VOA Türkçe'den Soner Kızılkaya'nın sorularını yanıtladı. Canlandırdığı İdris karakteri ile ilgili "İdris karakteri ölecekti ancak reyting denen efendinin kölesi olundu" diyen Ercan Kesal, dizinin reytingin kölesi olduğu için devam etmesine tepki gösterdi.

"Reyting denen efendinin kölesi oluyorsunuz!"

18-11/08/ukur-dizi.jpg

Dizinin gelecek bölümlerine ilişkin tüyo sorularına ise senaryonun, reytinge göre şekillendiği cevabını vererek rol aldığı diziyi eleştirdi. Dizinin seyrine ilişkin açıklamalar yapan Kesal, "Dizinin Haziran'da final yapmasıyla aslında canlandırdığım İdris Koçovalı karakteri de ölecekti. Fakat bir süre sonra seyirci o karakterin ölmemesini istiyor. Senarist de bunun bir parçası haline geliyor. Çünkü reyting denen bir efendinin kölesi oluyorsunuz" dedi.

"Çukur'da bir laboratuvar yaşıyorum..."

Mynet.com'un haberine göre; Çukur dizisiyle bilinirliği artan Ercan Kesal, "Benim açımdan Çukur'un ne tür bir faydası oldu? Ciddi bir laboratuvar yaşıyorum orada, kamera önünde ve olabildiğince, becerebildiğim kadarıyla da kamera arkasında. Çünkü her hafta bir uzun metraj film enerjisiyle dizi çekiyoruz. Bu çok kolay bir şey değil. Çok yıpratıcı, çok zorlayıcı ama bir tarafıyla da çok öğretici" şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin