Mehmet Günsür'ü kahreden haber!

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, aldığı bir haber karşısında yıkıldı. İlk uçakla İtalya'dan Türkiye'ye dönen Mehmet Günsür'ü kahreden haber ne? İşte detaylar.

Merve Mutlu
08 Kasım 2018 - 14:49
Magazin

İtalya'da yaşamaya başlayan ünlü ve başarılı oyuncu Mehmet Günsür, aldığı acı bir haberle sarsıldı. Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür hayatını kaybetti.

18-11/08/mehmet-gunsur.jpg

Bir süredir tedavi gören babasının vefat haberini aldığında İtalya'da olan ünlü oyuncu Mehmet Günsür, ailesiyle birlikte ilk uçakla Türkiye'ye geldi. Hürriyet'in haberine göre; 80 yaşındaki Teoman Günsür bugün ikindi vakti Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Mehmet Günsür kimdir?

18-11/08/mehmet-gunsurrr-1541678152.jpg

Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre Dawn adlı bir grupta şarkı söyledi.

Eğitimine ise İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde devam etti. Dört yıl boyunca Taksim'de bir restaurantta işletmecilik yapan Günsur'un kendini Türkiye'ye tanıtması Ferzan Özpetek'in Hamam filmiyle oldu. Bu filmle birlikte oyunculuğu meslek olarak seçti. Hamam filminin ardından İtalya'ya yerleşen ve mesleğine orada da devam eden oyuncu İtalya'da çok sevilen biri haline geldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin