Manifest 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

NBC'nin Manifest dizisinin ilk sezonu tüm gizemiyle sürüyor. Manifest 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

2018-19 sezonunun ilgi gören ulusal kanal dizilerinden "Manifest"in ilk sezon serüveni sürüyor. Geçtiğimiz haftayı pas geçen dizi bu hafta yeni bölümüyle ekranlardaydı.

MANIFEST 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; Montego Air 828 sefer sayılı uçağın radardan kaybolduktan beş sene sonra hiçbir şey olmamışçasına tüm yolcularıyla geri dönüşünün getirdiği gizem etrafında şekillenen dizinin yeni bölümünün merkezinde Cal karakteri vardı.

Cal'ın, yaşamını tehdit edecek düzeyde yüksek ateşe tutulmasının ardından Michaela ve Ben, Cal'ın bu durumunun uçaktaki gizemli bir yolcuyla bağlantılı olabileceği konusunda şüphe duydu. Çocuğun durumunun kötüye gitmeye başlamasıyla Ben ve Michaela, zamanla yarışırcasına isminin Marko Valeriev olduğunu öğrendikleri kayıp durumdaki Bulgar yolcunun izini sürmeye başladılar. Marko'ya uygulanan bilimsel bir deneyin Cal'ı etkilediği görülürken ekibin araştırmaları kendilerini Unified Dynamic Systems isimli bir şirkete götürdü.

18-11/08/manifest-dizisi.jpg

MANIFEST 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Félix Enríquez Alcalá'nın yönetmen koltuğunda oturduğu "Off Radar" isimli bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.2 reyting oranı ve 6.28 milyon izleyici ile başlangıcından bu yana en düşük izlenme rakamlarını elde etti. Geçen haftaya göre 1.4'ten 1.2'ye gerileyen dizi izleyici sayısında ise 1 milyonluk bir kayıp yaşadı.

Manifest bu düşüşe rağmen Fox'un 9-1-1 dizisinin önünde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı ve ikinci sezon onayı almaya hala çok yakın duruyor. Bakalım Manifest gelecek hafta bu düşüşün önüne geçebilecek mi...

MANIFEST 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Mnaifest, sezonun yedinci bölümü olan "S.N.A.F.U." ile 12 Kasım Pazartesi akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto2.JPG

Peki, sezonun yedinci bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

MANIFEST 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın yolcularının dönüşüyle ilgili gizem her geçen gün sayısı artan sorulara rağmen çözülmeye çalışılmaktadır.

Cal'ın (Jack Messina) sağlık durumunun doğrudan bağlı olduğu, acı verici deneylere tabi tutulan alıkonulmuş yolcular gizli bir şekilde başka bir yere taşınmışlardır. Ben (Josh Dallas), yolcuların nereye götürüldüğünü öğrenmek için eski bir arkadaşından yararlanır.

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto4.JPG

Bu arada yeni bir gizemli çağrı Michaela'yı (Melissa Roxburgh) kendisi için derin kişisel sonuçları ortaya çıkaracak yeni bir cinayet soruşturmasına yönlendirir.

Bölümün konuk oyuncusu: Francesca Faridany (Fiona Clarke)

MANIFEST 1. SEZON 7. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto.JPG

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto1.JPG

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto3.JPG

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto5.JPG

18-11/08/manifest-1-sezon-7-bolum-foto6.JPG

"Manifest" 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin