Vuslat dizisine bomba bir transfer! Hangi ünlü oyuncu Vuslat ekibine girdi?

TRT'nin A23 Medya imzası taşıyan ve çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak Vuslat dizisinin oyuncu kadrosuna bomba bir transfer yapıldı. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
08 Kasım 2018 - 11:18
Magazin

A23 Medya imzası taşıyan ve TRT ekranlarına özel olarak hazırlanan Vuslat dizisinin cast çalışmaları sürüyor. Senaryosunu Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu ise başarılı oyuncuları ağırlamaya devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Vuslat dizisi, büyük bir kavga sahnesiyle ekranlara giriş yapacak. İbn Arabi’nin Alimler Satranç’ı isimli oyununun konu alınacağı Vuslat dizisinde ailesinin geçimi için savaş veren Vuslat isimli bir genç ile dev bir holdingin patronu olan Mahir’in engellerle sınanan aşkını ve geçmişlerindeki büyük sırrı ekrana taşıyacak.

18-11/08/vuslat-dizisi-1541665496.jpg

Vuslat dizisinin kadrosuna kim katıldı?

Son olarak, ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinde başrol oynayan ve şu günlerde Antalya'da çekilen "Bizim Semtin Çocukları" filminde Gizem Karaca ile başrolü paylaşan Ümit İbrahim Kantarcılar, Vuslat dizisinin kadrosuna dahil olu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar, Murat Onbul'un yöneteceği Vuslat dizisinde kilit bir rol üstlenecek. 

18-11/08/mit-ibrahim.jpg

Ümit İbrahim Kantarcılar'ın Kerem karakterine hayat vereceği ve Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı, Osman Alkaş, Erdem Akakçe, Şeyla Halis, Kadir Doğulu ve Özcan Varaylı gibi ünlü isimlerin de rol alacağı dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Ümit Kantarcılar kimdir?

18-11/08/mit-kantarcilar.jpg

10 Ekim 1987 doğumlu başarılı oyuncu, tiyatroya okul tiyatrosu ile başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. 2005'te M.S.M. konservatuvarına girdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ndeki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı. Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır. ATV'de yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinde başrol oynayan Ümit Kantarcılar, Vuslat dizisinde Kerem karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin