Diriliş Ertuğrul dizisi yine zirvedeki yerini aldı!

TEKDEN Film tarafından hayata geçirilen ve TRT ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri izlenme rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul 'un 5.sezonu geçtiğimiz akşam izleyenleriyle buluştu.

Merve Mutlu
08 Kasım 2018 - 10:48
Magazin

TEKDEN Film'in TRT ekranları için hazırladığı ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı, senaryosu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi, 5.sezonu ile izleyicisiyle buluştu.

Hayran kitlesi ülke sınırlarını aşan ve fenomen haline gelen dizinin yeni sezon ilk bölümü için Cemile Sultan Korusu'nda buluşan oyuncular, yapım ekibi ve kanal yöneticilerinin de olduğu özel bir gösterim düzenledi. İlk bölümü hep birlikte izleyen Diriliş Ertuğrul ekibi büyük bir heyecan yaşadı.

18-11/08/img_5972.JPG

Diriliş Ertuğrul ekibi ilk bölümü izlemek için bir araya geldi!

18-11/08/img_6104.JPG

Geceye, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Tekden Film ve Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozdağ, TRT yöneticileri, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin de aralarında bulunduğu oyuncular katıldı.

Diriliş Ertuğrul ilk bölümüyle yine zirvede!

Diriliş Ertuğrul yine adını zirveye yazdırmayı başardı. Twitter'da hakkında yüz bini aşkın tweet atılan dizi, Türkiye gündeminde birinciliğe yükselirken dünya gündeminde de beşinci sırada yerini aldı. Dünya üzerinde 85’ten fazla ülkede izleyicisiyle buluşan ve sevenlerinden tam not alan “Diriliş Ertuğrul” dizisi yeni sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin