Hande Erçel'in yeni dizisi Halka'nın oyuncu kadrosu netleşti!

TRT'nin Es Film imzalı yeni polisiye dizisi Halka'nın oyuncu kadrosu netleşti. Hande Erçel'in de yer alacağı Halka dizisinde hangi oyuncular yer alacak? Detaylar haberimizde!

Merve Mutlu
08 Kasım 2018 - 00:53
Magazin

TRT'den birbiri ardına heyecan dolu diziler gelmeye devam ediyor. Es Film imzası taşıyacak olan yeni polisiye dizisi Halka'nın haberini geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Henüz cast çalışmaları devam eden Halka dizisinin oyuncu kadrosu netleşti. 15 Kasım'da sete çıkacak olan dizinin kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

18-11/08/hande-ercel.jpg

İlk etapta dizinin deneme çekimine çağırılan Hande Erçel, “Bu saatten sonra deneme çekimi de nedir?” diyerek tepki göstermiş ancak menajerinin uzun bir ikna konuşmasıyla kabul etmişti. Siyah İnci dizisindeki oyunculuk performansıyla eleştiri yağmuruna tutulan güzel oyuncu, Halka dizisinde İskender'in Cihangir'e aşık olan kızı Müjde'yi canlandıracak.

Halka dizisinin oyuncu kadrosu

15 Kasım'da İstanbul'da çekimleri başlayacak olan Halka dizisinin oyuncu kadrosunda, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir cinayet olayıyla başlayan dizide Cihangir'i Serkan Çayoğlu, Kaan'ı Kaan Yıldırım, Hümeyra karakterini Nazan Kesal, mafya lideri İlhan Tepeli'yi Burak Sergen, İlhan Tepeli'nin eski tetikçi ve korumalarından olan mafya babası İskender'i Umut Karadağ, İskender'in Cihangir'e aşık olan kızı Müjde'yi Hande Erçel, büyük suç örgütünü açığa çıkarmak için and içen usta polis Cemal Sandıkçı'yı Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal'in Kaan'la yakınlaşan yardımcısı, idealist polis Bahar'ı Hazal Subaşı, Cihangir'in bir dargın, bir barışık olduğu nişanlısı İrem'i Dilan Telkök, Cihangir'in bakıcısı Nurten'i Banu Fotocan, örgütün sözcülüğünü yapan ancak asıl işi oyunculuk olan Vekilharç'ı Şehsuvar Aktaş, Terzi karakterini ise Erdal Yıldız canlandıracak.

18-11/08/halka-dizisi.jpg

Halka dizisinin konusu ne

Adını, simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan dizi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekrana taşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin