Reverie 2. sezon olacak mı?

NBC kanalının bilim-kurgu gerilim türündeki Reverie dizisinin geleceği belli oldu. Kanaldan yapılan açıklamaya göre dizi resmen iptal edildi.

NBC'nin yaz döneminde ilk sezonuyla ekranlara gelen bilim-kurgu/gerilim türündeki dizisi "Reverie"nin geleceğine dair beklenen haber sonunda geldi.

REVERIE RESMEN İPTAL!

Ne yazık ki bu haber dizi hayranlarını sevindirecek türden değil. Yayıncı kanal NBC, dizinin iptaline karar verdi. Dolayısıyla Reverie'nin 2. sezonu olmayacak.

18-11/07/reverie-poster.jpg

REVERIE REYTİNGLERİ

30 Mayıs-08 Ağustos tarihleri arasında 10 bölümlük ilk sezonuyla izleyiciyle buluşan dizinin iptali aslında pek sürpriz olmadı. İlk sezonuyla izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.1 milyon izleyici ortalaması elde eden dizi, bu rakamlarla NBC'nin geride bıraktığımız yaz sezonunda ekranlara gelen en düşük izleyici sayısına sahip dizisi oldu.

"REVERIE" KONUSU

Sarah Shahi (Person of Interest) ve Dennis Haysbert (24) ikilisini başrollerde izlediğimiz; Extant'ın yaratıcısı Mickey Fisher'ın senaryosunu kaleme aldığı Reverie'nin hikayesi; akıl almaz bir kişisel trajedinin ardından üniversite profesörü olan eski bir rehine arabulucusu ve insan davranışları uzmanı Mara Kint (Shahi) karakterine odaklanıyor.

18-11/07/mickey-fisher-twitter.jpg

Mara, eski patronu Charlie Ventana (Haysbert) tarafından kişilerin rüyalarını ve en çılgın hayallerini tam anlamıyla yaşayabilecekleri son derece gelişmiş bir sanal gerçeklik programında kendilerini kaybeden sıradan insanları kurtarmak için göreve getirildiğinde başkalarını kurtarmanın aynı zamanda kendisini de kurtarmanın bir yolu olduğunun farkına varır.

Sendhil Ramamurthy (Covert Affairs, Heroes), Jessica Lu (Awkward) ve Kathryn Morris (Cold Case) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

18-11/07/reverie-dizisi.jpg

Reverie'nin yürütücü yapımcılığını Mickey Fisher ile birlikte Extant'tan çalışma arkadaşları Brooklyn Weaver, Amblin TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey üstlenirken; Tom Szentgyorgyi danışman yapımcı olarak ekipte yer alıyor.

"Reverie" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin