The Purge 2. sezon onayını kaptı! The Purge dizisinin 2. sezon detayları

Gişede başarı sağlayan aynı isimdeki film serisinden ekranlara uyarlanan The Purge yeni sezon onayını aldı. The Purge 2. sezon detayları...

Arınma Gecesi 2019'a kimler hazır?

Hikayesinin çıkış noktasıyla fark yaratarak dünya çapında ilgi gören The Purge film serisinin dizi uyarlaması seneye de ekranlarda olacak!

THE PURGE 2019'DA DEVAM EDECEK!

USA Network'ten yapılan açıklamaya göre The Purge resmi 2. sezon onayını aldı.

18-11/07/the-purge-dizisi.jpg

THE PURGE REYTİNGLERİ

Onay haberi, 10 bölümden oluşan ilk sezonunu tamamlayan dizinin reytinglerde yakaladığı başarı nedeniyle pek sürpriz olmadı. Queen of the South, The Sinner ve Suits gibi devam etmekte olan dizileri içerisinde kanalın bir numaralı dizisi pozisyonundaki The Purge yayınlandığı gün ve sonraki bir hafta boyunca geçen süre göz önüne alındığında bölüm başına ortalama 2.3 milyon izleyici tarafından takip ediliyor.

NBCUniversal Cable Entertainment Başkanı Chris McNumber onay gelişmesi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"USA Network, ikonik film serisi The Purge için televizyon adresi olmaktan dolayı gurur duyuyor. Jason Blum ile Blumhouse Television ve Universal Pictures'taki herkesin ortaklığı, yaratıcı güveni The Purge'un filmden TV’ye başarılı geçişini sağladı. Universal Cable Productions ile birlikte bu mitolojiye daha derinlemesine bakmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

18-11/07/the-purge-usa-network.jpg

Yapımcı ekibinden Jason Blum ise "James DeMonaco yine yaptı yapacağını. The Purge'un ilk sezonu için yaratmış olduğu tahrik edici ve ilgi uyandıran hikaye izleyenler arasında dikkate değer bir yankı buldu. İkinci sezona dahil olmaktan ve James'in vizyonunu USA Network ve The Purge hayranlarına taşımaya devam edecek olmaktan dolayı gururluyuz" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

"THE PURGE" KONUSU

The Purge'un hikayesi; cinayet dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir sürece odaklanıyor.

Totaliter bir siyasi parti tarafından yönetilen alternatif bir Amerika'da geçen ilk sezonun hikayesi; küçük bir şehirde yaşayan ve görünüşte birbirleriyle bağlantısı olmayan birkaç karakteri merkezine alıyor. Gece boyunca hayatta kalabilmek adına ne kadar ileri gidebileceklerini keşfeden bu insanlar aynı zamanda geçmişleriyle de hesaplaşmaya zorlanıyorlar.

18-11/07/the-purge-karakterleri.jpg

Senaryoyu kaleme alan film serisinin yaratıcısı James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, Thomas Kelly (Blue Bloods), Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

THE PURGE 2. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin ikinci sezonu için henüz bir tarih belirlenmiş değil. Ancak yeni sezon bölümlerinin ilk sezonda olduğu gibi bir sonraki sonbahar döneminde izleyiciyle buluşması bekeniyor.

"The Purge" dizisi fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin