Çukur dizisi öpüşme sahnesi çiftin ayrılık sebebi oldu! Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi ayrılık kararı aldı!

Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören Çukur dizisi öpüşme sahnesi çiftin ayrılık sebebi oldu. Dizide Sena rolüne can veren Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi ayrılık kararı aldı.

Berfu Gürle
20 Kasım 2017 - 14:42
Magazin

Show Tv ekranlarında her Pazratesi yayınan yeni dizi Çukur hız kesmeden devam ediyor. Çukur dizisi öpüşme sahnesi çiftin ayrılık sebebi oldu. Dizinin her bölümünde Sena ile Yamaç'ın yakın hallerinden dolayı Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi ayrılık kararı aldı. 

17-11/20/ukur-yamac-ve-sena-opusme-sahnesi.jpg

Dilan Çiçek Deniz ile kendinden 15 yaş büyük sevgili Okan Yantır iki yıllık bir beraberlik sürdürüyordu. Bu beraberliğin bitmesine neden olarak, Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek'in dizide sevgilisi rolünde Yamaç ile (Aras Bulut İynemli) öpüşme sahneleri olduğu öğrenildi. 

17-11/20/ukur-dizisi-opusme-sahnesi-ciftin-ayrilik-sebebi-oldu.jpg

İlk bölümde gerçekleşen sahneler oldukça konuşulmuş ve herkesi etkilemişti. İki yıllık ilişkisinin bitmesine sebep olan bu sahneler ile ilgili güzel oyuncu ise "Abartılacak bir şey yok" açıklamasında bulunmuştu. İki yıllık bir beraberlik yaşadığı sevgili Okan Yantır için bu sahneler ilişkiyi bitirme sebebi oldu.

17-11/20/sena-ve-yamac-opusme-sahnesi-1511177995.jpg

Sena ve Yamaç'ın romantik sahneleri

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin