Connie Nielsen de One Day She’ll Darken dizisinde!

Şu sıralar vizyonda olan Justice League filminde Queen Hippolyta karakterine hayat veren Connie Nielsen, TNT'nin One Day She'll Darken dizisine katıldı.

Volkan Küçükel
20 Kasım 2017 - 23:40
Gündem

TNT kanalının doğrudan onay alan Chris Pine'lı altı bölümlük limitlik dizisi "One Day She'll Darken"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

Patty Jenkins'i (Wonder Woman, Monster) yönetmen koltuğunda göreceğimiz dizinin oyuncu kadrosuna Connie Nielsen (Wonder Woman) dahil oldu.

"ONE DAY SHE'LL DARKEN" KONUSU

Fauna Hodel'ın (India Eisley) otobiyografisinden esinlenilerek hazırlanan dizinin hikayesine bakacak olursak:

Doğumunun ardından yaşça küçük annesi tarafından Nevada'daki bir kumarhanenin tuvaletinde görev yapan bir siyahiye bırakılan Fauna, geçmişini araştırmaya başlayınca kendisini Black Dahlia cinayeti olarak bilinen Elizabeth Short'un öldürülmesi olayının şüphelilerinden birisi olan kötü şöhretli Hollywood kadın doğum uzmanı Dr. George Hodel'a (Jefferson Mays) kadar götürecek olaylar zincirinin içerisinde bulur.

Connie Nielsen dizide ailesinin paramparça olduğunu gören, eski günlerinden uzak, bazı sırların koruyucusu durumundaki alkolik bir eski sosyetik güzel Corinna Hodel karakterine hayat verecek.

17-11/21/connie-nielsen.jpg

NIELSEN'İN KARİYERİ

Nielsen bu diziyle birlikte Patty Jenkins ve Chris Pine ile tekrar bir projede bir araya gelmiş olacak. Aktrisin Hippolyta karakterini canlandırdığı Wonder Woman filminin erkek başrolü Chris Pine iken, filmin yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturmuştu.

Şu sıralar vizyonda olan Justice League filminde Queen Hippolyta karakterine hayat veren Nielsen ayrıca 2018 senesi içinde ekranlara gelecek Danimarka dizisi Liberty'nin de çekimlerini tamamladı.

ONE DAY SHE'LL DARKEN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Pine, Eisley ve Mays dışında Yul Vazquez, Justin Cornwell, Dylan Smith, Jay Paulson ve Golden Brooks gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin