Çukur hain kim? Yamaç'ı kim vurdu?

Show Tv ekranlarının bir fenomen haline gelen dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde heyecan dolu sahneler yaşandı. Çukur'da hain kim? Yamaç'ı kim vurdu?

Nurşah
25 Aralık 2018 - 11:36
Yeni Bölüm

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Öner Erkan gibi sevilen isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Show Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen dizisinde dün akşam oldukça heyecanlı olaylar yaşandı. Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakteri kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu! Yamaç'ı kim vurdu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur hain kim? Yamaç'ı kim vurdu?

Sevilen dizi dün akşam nefes kesen bir bölümle izleyici karşısındaydı! Ersoy karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, öldürüldü ve diziden ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından dizinin final sahnesinde de izleyiciler başka bir şokla daha karşılaştılar!

Yamaç, Ersoy ile buluşacağını sanarak belirlenen yere gitti. Fakat kendisine büyük bir tuzak kurulmuştu. Ersoy yerine arabadan inen kimliği belirsiz kişi, Yamaç'a iki el ateş etti. Bu gizemli kişi izleyiciye gösterilmese de Yamaç'ın sorduğu "Neden?" sorusu, bu kişinin Yamaç tarafından tanındığını düşündürdü...

18-12/25/ukur-yamac-kim-vurdu.jpg

İzleyiciler, sosyal medyada arabanın farları arasında görünen kişinin Medet olduğunu ileri sürdüler. Bir kısım izleyici ise bu kişinin Selim'in oğlu Akın olduğunu düşünüyor. Tahminler arasında Aliço da en sık ismi geçen karakterler arasında yer alıyor... Yamaç'ı kimin vurduğunu yayınlanacak olan yeni bölümde öğreneceğiz...

Çukur 49. bölüm fragmanı

Merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin