Çukur sezon finali için unutulmaz bir geceye imza atacak! Sürpriz isimler de galada olacak!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur verdiği sosyal mesajlar ve kampanyalarla toplumsal sorumluluklarını yerine getirmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
22 Mayıs 2019 - 16:25
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin rol aldığı; Ercan Kesal, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Öner Erkan, Mustafa Kırantepe, Aytaç Uşun, Cem Uslu, İrem Altuğ, Ece Yaşar, Şenay Gürler ve Burak Dakak gibi nice başarılı ismi kadrosunda buluşturan Çukur dizisi sezon finali için gün sayıyor. 

19-05/22/ukur.jpg

Ay Yapım imzası ile pazartesi akşamlarına damgasını vuran fenomen dizide, daha önce otizm konulu çeşitli çalışmalarının ardından geçtiğimiz sezon finalinde otizmin farkındalığını artırma amacıyla bir organizasyon düzenlenmişti. "Çukur Otizmin Farkında" sloganı ile Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe sevilen dizinin oyuncuları da katılmış, bu organizasyondan elde edilen bilet gelirlerinin tamamı Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanmıştı. 

19-05/22/ukur.png

Sık sık dizinin sahnelerinde görülen duvar yazılamaları ile sosyal mesajlar veren dizi, bu sezon da kanser vakfı adına çalışmalar yaptı. 

Çukur’da Umut Var” sloganı ile yola çıkarak Kansersiz Yaşam Derneği ve Show TV ile unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz bölümlerde, ilik bekleyen Öykü Arin'i canlandıran bir çocuk oyuncuya yer veren ve umut mesajları paylaşan Çukur dizisi, Kanser hastası çocuklar ile kök hücre ve kan bağışına farkındalık yaratma amacıyla yola çıkılan bu proje kapsamındaki gecede elde edilen gelirler, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak. 

19-05/22/screenshot_1.png

Çukur'un sezon finali galasına ünlü isimler de katılıyor!

Çukur ekibi, 27 Mayıs Pazartesi akşamı mekan sponsorluğunu üstlenen İstanbul Lütfi Kırdar’da unutulmaz bir gala gecesine ev sahipliği yapacak. Biletlerin kısa sürede tükendiği gecede 27 Mayıs Pazartesi akşamı bütün Çukur ekibi binlerce seyirciyle birlikte sezon finalini seyredecek. Toygar Işıklı ve sürpriz Çukur oyuncuları, Adamlar, Ender Balkır, Heja ve Şam, Hidra ve Saki, Kubilay Aka ile Ozan Doğulu, Melek Mosso, MRF, Doğan Duru (Redd), Zeynep Bakşi Karatağ ve Ercan Kesal ile Nida Ateş gibi pek çok müzisyen ve de oyuncunun, dizinin dillere dolanan şarkılarını söyleyecekleri konserle başlayacak galada “Çukur’da Umut Var” diyerek kanserli çocuklara moral ve umut olacaklar..

19-05/22/umut.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin