Çukur sezon finali ne zaman? Sevilen dizinin final tarihi belli oldu!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyicisinden büyük bir ilgi gören Çukur dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin 2. sezonu olacak mı? Merak edilen her şey haberimizde!

Nurşah
07 Mayıs 2018 - 17:36
Yeni Bölüm

Ay Yapım'ın bir pazartesi klasiği haline gelen dizisi Çukur, kendine has bir izleyici kitlesine sahip! Dönem sonuna yaklaştığımız şu günlerde, sevilen dizinin takipçileri sezon finali tarihini merak etmeye başladılar bile. Geçtiğimiz günlerde final yapacağına ilişkin ortaya atılan söylentiler izleyicilerini büyük bir hayal kırıklığına uğratsa da en sonunda beklenen açıklama geldi! Çukur sezon finali tarihi belli oldu...

18-05/07/ukur-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Çukur sezon finali ne zaman?

Oyuncu kadrosunda Perihan Savaş, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz ve Öner Erkan gibi televizyon dünyasının başarılı isimlerini barındıran son zamanların en sevilen dizilerinden birisi olan Çukur dizisinde final vakti yaklaşıyor. Saadet'in düğünü ile büyük bir gelişme yaşanacak olan Çukur, bu akşam 28. bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizi önümüzdeki haftalarda sezon finali yaparak bir süreliğine izleyicilerine veda edecek!

Eylül - Ekim aylarında 2. sezonu ile ekranlara gelmeye başlayacak olan dizinin ilk sezon final tarihi ise sonunda belli oldu. Her bölümü büyük bir olay olan Çukur, 6 hafta sonra ekranlara veda edecek. Yani 11 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 35. bölümü ile sezon finali yapacak olan dizinin yeni bölümleri için bir süre beklememiz gerekecek...

Çukur yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin