Çukur son bölümde Uluç öldü! Serhat Özcan diziden ayrıldı..

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. Çukur Uluç öldü..

Merve Mutlu
14 Mayıs 2019 - 11:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı, show tv'nin fenomen dizisi Çukur'un son bölümü, geçtiğimiz akşam yayınlandı. Yeni bir karakterin daha katıldığı dizide bir de ayrılık yaşandı.. 

19-05/14/ukur-uluc.png

Çukur Uluç öldü! Serhat Özcan diziden ayrıldı..

Koçovalı ailesi Uluç Reis karakterinin hain olduğunu öğrenmiş, bunun üzerine Koçovalılar Uluç’un peşine düşmüştü. Damla ise babasını kurtarmak için harekete geçti ancak Cumali’nin çabası sonuç vermedi. Damla bu noktada Uluç Reis’i kaçırmayı başardı..

19-05/14/serhat-ozcan.png

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 65. bölümde: Damla ve Uluç kaçmak için plan yaparken Damla'nın da babasının hain olduğunu öğrenmesi ile babasını hiçbir şey yapmamaları koşuluyla Cumali'ye teslim etti. Yücel'i tuzağa çekmek için her şeyi planlayan Yamaç, yem olarak Uluç'u kullanacaktı.  Buluşmanın tuzak olduğunu anlayan Yücel ise mekana sadece arabasını yolladı.  Yüzüklü, Uluç'u vurdu. Böylece Serhat Özcan da diziden ayrılmış oldu.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin