Çukur yeni bölüm ne zaman? Dizilerin başlangıç tarihi belli oldu!

Show tv'nin fenomen haline gelen dizisi Çukur'un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı, dizinin takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. İşte o sorunun cevabı...

Merve Mutlu
07 Ocak 2019 - 14:26
Magazin

Her yıl, Ocak ayında 1 haftalık ara veren diziler geçtiğimiz yıl 2 haftalık bir ara verdiler. Bu yıl, ekonomik nedenlerle 3 hafta olmasına karar verilen yeni yıl tatilinin ardından dizilerin ne zaman başlayacağı belli oldu.

"Diziler ne zaman başlayacak?" sorusu son günlerin en çok merak edilen sorularından biri oldu. Bu yıl TRT'de yayınlanan diziler hariç ekonomik nedenlerle 3 hafta ara verilmesi planlanan diğer tüm dizilerin başlangıç tarihi olarak 21 Ocak pazartesi günü belirlendi. 

18-12/27/ukur-son-bolum.jpg

Show tv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Çukur ne zaman başlayacağı merak edilen dizilerin başında geliyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinin yayınlanan son bölümü izleyenleri büyük merak içinde bırakmıştı. Koçovalıların Çukur için büyük mücadele verdiği son bölümün ardından gözler dizinin yeni bölümüne çevrildi.

Çukur son bölümde neler oldu?

 18-12/27/vartolu-48.png

Çukur’da duyulan ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlattı. Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kaldı. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla beklendiği bölümde, tansiyon bir an bile düşmedi. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullandılar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yaptı. Vartolu Saadet'i ve çocuğunu kurtarmak için koşarken Lal Fındık, Vartolu'nun çocuğuna silah doğrulttu. Vartolu'nun çocuğunu kurtaran da Lal Fındık'ı öldüren Selim oldu. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşattı. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken Yamaç'ın kimden geldiğini bilmediğimiz bir kurşunla vurulması herkesi şaşırttı. 

Çukur 49. yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Show tv'nin pazartesi klasiği haline gelen dizisi Çukur'un yeni bölümü 21 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da show ekranlarında izleyiciyle kavuşacak. Çukur 49. bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin