Vuslat dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Vuslat nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Nurşah
07 Ocak 2019 - 14:38
Yeni Bölüm

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve Satranc-ı Urefa (Alimlerin Satrancı) oyunundan gelen konusu ile dikkatleri üzerine çeken Vuslat dizisi nerede çekiliyor? 

19-01/07/vuslat-nerede-cekiliyor.jpg

Vuslat dizisi nerede çekiliyor?

Kadir Doğulu'nun uzun bir süre aradan sonra izleyici karşısına çıkacağı dizi için İstanbul çekim yeri olarak belirlenmiş. Konusunu tarihi bir oyundan alan Vuslat'ın çekimlerinde İstanbul'un pek çok tarihi ve güzel mekanı kullanılmış. Ekrana gelen bölüm boyunca İstanbul'un farklı yerlerini göreceğiz... Dizinin park ve orman temalı sahnelerinin Belgrad ormanlarında çekildiği de söylentiler arasında yer alıyor...

Dizi ile ilgili net çekim mekanları ise henüz izleyici ile paylaşılmadı... A23 Medya imzası taşıyan Vuslat dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin