Çukur yeni bölümünde büyük tehlike! Koçovalılar'ın başı dertte!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur nefes kesecek bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak! İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Mart 2019 - 11:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde;  Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş'in rol aldığı Çukur dizisi, 2. sezon 25. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-03/25/mahsun.png

Çukur yeni bölümde neler olacak?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Çukur dizisinin yeni bölümünde: Mahsun, babasını öldürmenin acısını çekerken, Çeto da Koçovalılar'ı Mahsun'un ölümünden sorumlu tutarak "Hepsinin soyunu tek tek kurutacağız" sözleri ile intikam yemini ediyor. 

19-03/25/erkan-1553503615.png

Karakuzular ile Koçovalılar'ı yeniden birbirine sokan bu durumun ardından Çeto, mahalleye baskınlar yaparak büyük bir saldırı içine giriyor. Kendisini yaşadığı travmanın ardından bir anda toplayan ve mahallede kim var kim yok toplayarak İdris Koçovalı'nın oğullarını avcuna alan Çeto, çok tehlikeli bir savaşı başlatıyor. 

19-03/25/eto.png

Bütün mahallenin silahlarla tarandığı, Yamaç'ın aracıyla hareket halindeyken saldırıya uğradığı, tüm ailenin saklandığı yerden kaçmaya çalışırken bir keskin nişancının hedefine alındığı saldırılarda, İdris Koçovalı'nın hamlesi ise merak uyandırıyor.

İdris Koçovalı'nın herkesi çağırdığı ve Çukur ailesini yeniden bir araya getirdiği bu saldırıda bütün mahalle tek yürek olarak Karakuzular'a doğru yola çıktı. 

19-03/25/kr.png

Karakuzular ve Koçovalılar'ın verecekleri en sert mücadele ile aksiyonun bir an olsun eksilmeyeceği Çukur yeni bölüm, bu akşam Show tv'de!

Çukur 2. sezon 25. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin