Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! İkinci sezon ne zaman başlayacak?

Çukur ikinci sezon fragmanı yayınlandı! Merakla beklenen dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Nurşah
18 Ağustos 2018 - 12:11
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur yeni sezon tanıtım fragmanı en sonunda yayınlandı! Bir pazartesi klasiği haline gelen dizinin ikinci sezonu ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde!

18-04/24/ukur-cumali-kim.jpg

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sevilen dizi sezon finalinde izleyenlerine büyük bir şok yaşatmış ve önemli karakterlerin bir katliama uğradığını göstermişti. İzleyenlerin kafasında pek çok soru işareti bırakan ve yeni sezonda kimlerin ölüp kimlerin sağ kalacağına dair pek çok farklı fikirin bulunduğu yeni sezon için sayılı gün kaldı!

Süprizlerle dolu yeni sezon için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Çukur merakla beklenen ikinci sezonu ile Eylül'de izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin