Çukur yeni sezon müzikleri Mero'ya emanet!

Show Tv ekranlarının sevilen dizi Çukur'un yeni sezon müzikleri yine izleyicinin beğenisini kazanacak gibi görünüyor...

Nurşah
29 Temmuz 2019 - 14:05
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizi Çukur'un yeni sezonu büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çukur'un yeni sezon müzikleri ise Mero'ya emanet!

 19-07/29/ukur-yeni-sezon-muzikleri-mero.jpg

Çukur dizisinin yeni sezon müzikleri Mero'ya emanet!

Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Şenay Gürler gibi sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı Çukur dizisi nefes kesen bir sezon finali bölümü ile izleyicilerine veda etmişti. Yaz sezonunun ortasına gelinmesi ile Çukur dizisi de yeni sezon haberleri ile gündeme gelmeye başladı...

Yayında kaldığı 2 sezon boyunca hem müzikleri hem de duvar yazıları ile izleyicinin dikkatini çeken dizinin yeni sezon müzikleri de çok konuşulacak gibi görünüyor. Çukur'un Dibi, Gamzendeki Çukur, Heyecanı Meyecanı Yok gibi şarkılar ile dikkatleri çeken Çukur'un yeni sezondaki müzikleri son dönemlerin sevilen isminin imzasını taşıyacak.

19-07/29/ukur-yeni-sezon-mero.jpg

Televizyongazetesi sitesinde yer alan habere göre; sevilen dizinin 3. sezon müzikleri, son günlerin parlayan ismi Mero tarafından yapılacak... 19 yaşındaki Adanalı şarkıcı Mero, rap türünde yaptığı parçalar ile kısa sürede beğeni kazanmıştı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin