Çukur'da 'Saadet' etkisi yaşanacak! Vartolu eski haline dönüyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da heyecan yeniden zirveye çıkıyor. Vartolu, Salih'i bırakıp yeniden eski haline dönecek! İşte detaylar...

Merve Mutlu
19 Kasım 2018 - 10:28
Magazin

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Çukur dizisi, macera dolu bölümleriyle zirvede kalmaya devam ediyor. Gökhan Horzum'un kaleme aldığı dizide yeni sezonla birlikte yaşanan son gelişmeler izleyicileri şaşırtırken özellikle Vartolu'nun eski haline dönmesi bekleniyordu. 

Çukur'un bu akşam yayınlacak olan  2. sezon 10. bölümüyle, Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’nun Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak.

18-11/19/vartolu.jpg

19 Kasım akşamı saat 20:00'da ekranlarda olacak Çukur dizisinin yeni bölümünde; Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzuların planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılarla arasındaki mücadele kızışacak.

18-11/19/ukur.jpg

Oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinde yer alan şiddet içerikli sahneler "şiddeti özendirmesi ve kanıksatması" açısından zararlı bulunarak RTÜK tarafından Show Tv de idari para cezası kesilmişti. Bu cezanın senaryo ya da çekimlerde değişikliğe götürüp götürmeyeceği ise şimdilik merak konusu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin