Vurgun'un muhteşem kadrosuna şimdi de Begüm Birgören katılıyor!

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Vurgun dizisinin kadrosu her geçen gün genişliyor. Bu kez de güzel oyuncu Begüm Birgören, Vurgun dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Merve Mutlu
19 Kasım 2018 - 09:31
Magazin

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Vurgun dizisinin kadrosu her geçen gün genişliyor. Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Altan Dönmez'in oturacağı, başrollerinde Erkan Petekkaya, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi başarılı isimlerin rol alacağı dizinin Aralık ayında sete çıkması bekleniyor. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Deniz Çakır ve adını Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde duyuran ve en son Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay'la birlikte rol alan Erkan Petekkaya'nın buluştuğu yeni dizi Vurgun'un kadrosuna güçlü isimler katılmaya devam ediyor. 

Vurgun dizisine Begüm Birgören transferi

18-11/19/begum-birgorenn.Jpeg

En geç aralık başında sete çıkması planlanan dizide Erkan Petekkaya'nın hayat vereceği Kemal Vardar karakterinin  hemşiresi Asya da kilit karakterlerden biri olarak seyirci karşısına çıkacak. Vurgun dizisinde 10 yıl komada kalan Kemal Vardar'a gözü gibi bakan Asya hemşireyi canlandıracak oyuncu için titiz bir cast çalışması yapıldı ve Vurgun dizisinin Asya'su Begüm Birgören oldu. 

Vurgun dizisinin konusu

18-11/19/vurgun-dizisi.jpg

Dizi, köy hayatından zengin bir hayata başlamak için kaçan Umay'ın kavuştuğu zengin hayatında, unutmak istediği ablası ve büyük sırrıyla yüzleşeceği bir hikaye anlatıyor. Kadına şiddet konusunda da farkındalık yaratmayı amaçlayan Vurgun dizisinde, kardeşlerin hikayesi anlatılıyor.

Begüm Birgören kimdir?

18-11/19/begum-birgoren-kimdir.jpg

20 Eylül 1982 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur. Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmıştır.  2006 yılında Kırık Kanatlar dizisinde Ayşe rolüyle tanındı. Ardından Kaçak dizisinde Merve rolünü canlandırdı. 2013 yılında Lions Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin