İstanbullu Gelin bitiyor mu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarının her cuma akşamı büyük bir heyecanla takip edilen dizisi İstanbullu final mi yapıyor? Son bölümde neler oldu?

Nurşah
19 Kasım 2018 - 09:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde İpek Bilgin, Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı gerçek bir hayat hikayesine dayanan İstanbullu Gelin bitiyor mu? Buzların çözüldüğü ve aile bağlarının kuvvetlendiği son bölümde neler oldu?

 18-11/19/istanbullu-gelin-final-mi.jpg

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Geçtiğimiz cuma akşamı 62. bölümü ile ekrana gelen sevilen dizide tüm olaylar bir bir çözüldü. Süreyya'nın Ülfet'in gizli odasına girmesi ve gördüğü bebek eşyalarının ardından ikili arasında duygusal konuşmalar gerçekleşti. Kendisi de bebeğini kaybettiğini söyleyen Süreyya, Ülfet'i çok iyi anladığını belirtti. Tüm bunların yanında Faruk da halasının acılarına ortak oldu ve aile olmanın önemini belirten konuşmalar yaparak buzları eritmeye çalıştı... Güzel gelişmelerin yaşandığı bu bölümde asıl büyük sürpriz ise Esma tarafından yapıldı. Ülfet'in çalıştığı yere giden Esma, yıllardır devam eden gerginliği bitiren sözleri ile barışın temellerini attı. Tüm yaşananlar geride bırakıldı...

 18-11/19/istanbullu-gelin-bitiyor-mu.jpg

Sosyal medyada da gündem olan Esma ve Garip'in birbirlerini öptükleri sahne ve Süreyya'nın ikisini yakalaması da bölümün en eğlenceli dakikaları arasına girdi. Güzel haberler bunlarla sınırlı kalmadı... Adem, konağın anahtarını Esma'ya vererek yaşattıkları için özür diledi.

18-11/19/istanbullu-gelin-son-bolum.Jpeg

Bu gelişmeler ışığında diziyi takip eden izleyicilerin kafasında "İstanbullu Gelin final mi yapacak?" soruları dolaşmaya başladı. Aile bağları ve mutlulukla dolu bir bölüm izleyen seyirciler, tüm bunların ardından gelebilecek sürpriz bir final bölümünü beklemeye başladılar. İstanbullu Gelin cephesinden ise konu ile ilgili açıklama gelmedi. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sizlerle paylaşacağız... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

İstanbullu Gelin 63. bölüm fragmanı yayınlandı!

Merakla beklenen fragmanda yeni bölüm ibaresi yer alıyor ve final yapılacağına ilişkin herhangi bir açıklama bulunmuyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin