Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu mu? Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Fox Tv'nin talimatıyla yeni sezon dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz hafta duyulmasıyla heyecan yaratan dizi Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu mu? Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
23 Eylül 2017 - 10:46
İptal - Onay

Daha önce dizinin adı Yanlızlar Rıhtımı olarak açıklanmıştı. Dizinin ismi Çukurdere olarak değiştirildiği haberi ile birlikte heyecanlı bir bekleyiş başladı. Dizinin yapılması için Fox Tv talepte bulunmuş ve Pastel Film yapımcılığını üstlenmiştir. Peki Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu mu? Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Fox Tv'nin sevilen dizisi O Hayat Benim senaristi Can Sinan ve yönetmen Hamdi Alkan Çukurdere dizisi için bir arada olacağı öğrenildi.

Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu

Çukurdere dizi kadrosunda oyuncuları belli olmaya başladı. Başrollerde Su Kutlu, Rıdvan Aybars Düzey, Ali Sürmeli ve Ahu Sungur’un yer aldığı yeni dizi yakında ekran karşısında olmaya hazırlanıyor.

Dizide dede rolü ilk etapta Aziz Sancaktar'a teklif edilmiş. Sancktar'ın rolü reddetmesiyle Ali Sürmeli, başrol Damla(Su Kutlu) karakterinin dede rolünü üstlenecek. Oyuncu kadrosunda 22 karakterin olması beklenen Çukurdere'de cast çalışmaları sürüyor.

Dizinin çekimlerine gelecek hafta başlaması bekleniyor. Dizi 2018 başı gibi Fox TV ekranlarına gelecek...

Su Kutlu kimdir?

17-09/23/su-kutlu.Jpeg

Genç yeteneklerden biri olan 1 Ocak 1991 doğumlu güzel oyuncu, reklam çekimleri ile herkesin tanıdığı bir sima olmuştur. Birçok dizide yer alan Su Kutlu Güzel Köylü'deki Sude rolü ile tanınmıştır. Son olarak Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Murat Daltaban Kimdir?

17-09/23/murat-daltaban.jpg

Asıl ismi Murat İsmail Rauf Daltaban'dır. Kendisi usta bir oyuncu ve tiyatro yönetmedir. Hırsız polis dizisindeki rolü ile herkesin tanıdığı bir yüz olmuştur. İn-Yer-Face (DOT) çalışmalarının Türkiye'deki ilk kurucusu olma ünvanıda Daltaban'a aittir.

 Ahu Sungur kimdir?

17-09/23/ahu-sungur.Jpeg

1981 yılı doğumlu oyuncu Adını Feriha Koydum dizisinde Çağatay Ulusoy'un annesi rolünü canlandırmıştır. Sungur dizi,sinema ve tiyatro oyuncusudur. Mandıra Filozofu, O Hayat Benim dizilerinde rol almıştır.

Ali Sürmeli Kimdir?

17-09/23/ali-surmeli.jpg

1959 doğumlu Zaza asıllı dizi,sinema ve tiyatro oyuncusudur. Rol aldığı Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi dizilerinde ün kazanmıştır. En son Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı Vezir Parmağı isimli sinema filminde Müstesna karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin