Çukur'un Aliço'su ile Çarpışma'nın Meral'inin aşk yaşadığı kesinleşti!

Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran arasında aşk yaşandığı iddiaları belgelendi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
10 Ocak 2019 - 11:15
Magazin

Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu ile Çarpışma dizisinde Meral karakterini canlandıran Merve Çağıran'ın aşk yaşadıkları iddiaları magazinde geniş yer tutuyordu. 

Merve Çağıran ile Rıza Kocaoğlu arasında olanların bir iddiadan öteye gidememesiyle bu konu gündemden düşmeye başlamışken, iddialar sonunda kanıtlandı ve iki ünlü oyuncu aynı fotoğraf karesinde yer aldı.

19-01/10/alico-ve-meral.png

Eda Sönmez’in haberine göre; Kocaoğlu-Çağıran çifti yeni yıla Karadağ’ın Porto Montenegro bölgesinde birlikte girdi. Merve Çağıran ve Rıza Kocaoğlu’nun Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarını ise bir süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmadı.

İkili birlikte oldukları tüm fotoğraflarını silerken yalnızca tekli kareleri hesaplarında tuttarak soru işaretleri bıraktılar.

3 Ocak’ta Türkiye'ye geri dönen çifte, Çarpışma dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar ve bir kız arkadaşları da eşlik etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin