Masterchef Hakan Kanık Survivor 2019'un ilk yarışmacısı oldu!

Masterchef yarışması ile tanıdığımız Hakan Kanık Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ilk yarışmacısı oldu! Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi!

Nurşah
10 Ocak 2019 - 11:34
Magazin

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor her sene büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu sene Türkiye - Yunanistan konsepti ile izleyici karşısına çıkacak olan yarışma programının ilk ismi belli oldu! Masterchef Hakan hakkındaki ilk açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi!

19-01/10/hakan-kanik-survivor-ilk-yarismaci.jpg

Acun Ilıcalı Survivor 2019'un ilk yarışmacısını açıkladı!

19 yaşındaki yetenekli Masterchef adayı yarışma süresince yaptığı yemekler ve iddialı tavırları ile izleyicinin dikkatini çekmişti. Final turuna kadar gelen Hakan Masterchef yarışmasından elenmesinin ardından Survivor 2019 adayları arasında da ismini duyurmuştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen yarışmacı adayları arasından sıyrılan ve Survivor 2019'daki ilk yarışmacı koltuğuna oturan isim de Hakan Kanık oldu!

19-01/10/masterchef-hakan-survivor-2019.jpg

Acun Ilıcalı Instagram hesabının hikaye bölümünde Hakan Kanık'ın Survivor 2019'un ilk yarışmacısı olduğunu takipçilerine duyurdu!

Survivor Türkiye Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu! Masterchef Türkiye'dn tanıdığınız Hakan Kanık, kendisine başarılar diliyorum...

19-01/10/hakan-kanik-survivor-2019.jpg

Hakan Kanık kimdir?

19 yaşındadır. Küçük yaşlardan itibaren basketbol oynayan Hakan Kanık yaklaşık dört senedir de vücut geliştirme ile ilgilenmektedir. Masterchef yarışması ile televizyon izleyicilerinin dikkatini çekmiş ve Survivor’un ilk yarışmacısı olmuştur! Hakan Kanık Survivor yarışması ile ilgili olarak  "Eğer katılırsam Survivor olmadan asla geri dönmeyeceğim. Asıl soru kimin beni yeneceği değil asıl soru kimin beni durdurabileceğidir.” demiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin