Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş iki ödül birden aldı!

Show tv'nin fenomen dizisi Çukur'da Mahsun karakteri ile tanıdığımız Berkay Ateş ödül aldı.

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 16:45
Magazin

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memilli'nin rol aldığı, Show tv ekranlarının fenomen haline gelen ve oldukça sevilen dizisi Çukur'da, Karakuzular'dan Mahsun'u canlandıran başarılı oyuncu Berkay Ateş iki ödül birden aldı. 

19-03/26/berkay-atei.png

Dizi sektöründe olduğu kadar tiyatro sahnesinde de başarılı olan oyuncunun daha önceden kendisinin yazdığı ve aynı zamanda oyuncusu olduğu “Hakikat, Elbet Bir Gün” isimli oyunu,  25.Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü’nü almıştı.

Direklerarası Ödülleri’nden de eli boş dönmeyen oyuncu, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Yazar’ ödüllerini aldı ve güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Berkay Ateş aldığı ödülü, "Direklerarası Ödülleri jürisi tarafından En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yazar ödüllerine layık görülmüşüm.
Hem jüriye hem de ekibime çok teşekkür ederim
#hakikatelbetbirgün
@direklerarasi_seyircileri
@tiyatrod22" notu ile duyurdu. 

19-03/26/berkay.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin