The Fix 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Robin Tunney'li gerilim yüklü hukuk dizisi The Fix'in yeni bölümünde neler olacak? The Fix 1. sezon 3. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

ABC kanalının gerilim öğeleriyle yüklü hukuk dizisi "The Fix" bu hafta ikinci bölümü "Revenge" ile izleyici karşısına çıktı.

THE FIX 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

O.J. Simpson davasının savcısı olarak tanınan Marcia Clark, Elizabeth Craft ve Sarah Fain üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı The Fix'in ikinci bölümünde Maya ve Matthew, Sevvy'nin tutuklanmasına neden olabilecek herhangi bir şey bulmak amacıyla Sevvy'nin evinde arama çalışmalarını sürdürürler ve işlerine yarayacak önemli bir delil elde ederler.

Diğer yandan Ezra, Sevvy'nin toplum önündeki imajını düzeltme çalışmalarını sürdürür ve dikkatleri Sevvy'den uzaklaştırmak amacıyla yeni bir şüpheli bulur. Ancak bu suçlama işleri hiç beklenmedik yerlere götürür.

19-03/27/the-fix-1x03-foto1.jpg

THE FIX 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi; Michael Katleman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.85 milyon izleyici rakamlarını elde edip açılış bölümünün ardından düşüş gösterdi.

10 bölümlük ilk sezonunda mevcut hikayeyi tamamına erdirmesi beklenen dizinin düşüş grafiğinin sürmesi halinde yeni bir sezonunun olması biraz zor görünüyor.

THE FIX 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Jerome Schwartz & Denise Hahn'ın senaryosunu kaleme alıp, Steve Robin'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "The Wire" 01 Nisan 2019 Pazartesi akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE FIX 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Maya, Sevvy aleyhine kanıtları toplamaya devam etmek için yine iş başındadır.

Ezra ise suç işlendiğinde Sevvy'nin başka yerde olduğunu kanıtlama konusunda yeni planını uygulamaya koyar ve işlerini yaptırdığı Buck'ı, çiftliğinde ziyaret etmek üzere Riv'in yanına gönderir.

19-03/27/the-fix-1x03-foto4-1553639194.jpg

Oyuncu Kadrosu: Robin Tunney (Maya Travis), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Severen "Sevvy" Johnson), Scott Cohen (Ezra Wolf), Adam Rayner (Matthew Collier), Merrin Dungey (CJ Emerson), Breckin Meyer (Alan Wiest), Marc Blucas (River "Riv" Allgood), Mouzam Makkar (Loni Kampoor), Alex Saxon (Gabe Johnson).

Bölümün Konuk Oyuncuları: Robin Givens (Julianne Johnson), Daniella Alonso (Effy), Vannessa Vasquez (Dia Briseño), Angela Lin (Laura Wu), KJ Smith (Charlie), Lynn Collins (Dr. Carys Daly), Daniel Buran (Pockmark), Robert Wisdom (Buck Neal).

THE FIX YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/27/the-fix-1x03-foto2.jpg

19-03/27/the-fix-1x03-foto3.jpg

19-03/27/the-fix-1x03-foto5.jpg

19-03/27/the-fix-1x03-foto6-1553639235.jpg

"The Fix" 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin