Çukur'un Reşit'i Muhammed Cangören diziye geri dönüyor!

Muhammed Cangören Çukur'a geri dönüyor.

Merve Mutlu
05 Ekim 2020 - 18:05
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekran macerasına başarıyla devam ederken kadroya yeni katılan isimler de heyecanın dozunu artırmaya devam ediyor. Gittikçe hareketlenen diziye yeni oyuncular akın etmeye başladı.

20-10/05/ukur-1601909722.jpg

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı; Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi isimler de katılmıştı. Hikayeye geçen sezonun son bölümünde dahil olan Erdenet ailesi coşku katmayı başarırken oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

Çukur'un Reşit'i Muhammed Cangören diziye geri dönüyor!

20-10/05/muhammet.png

Yeni sezonunda Erdenet ailesinin dahil olmasıyla hikayesi genişleyen ve yeni oyuncuları bünyesine katan diziye Baki Davrak, Filiz Taçbaş ve Eser Karabil dahil oldu. Bu isimlerin ardından bir haber daha geldi ve dizinin eski sezonlarında Reşit karakterini canlandıran Muhammed Cangören'in aynı karakterle diziye döneceği açıklandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin